Menü

Webdesign

Elengedhetetlen egy weboldal kapcsán az esztétikus vizuális megjelenés, az átláthatóság, a lényegretörő és felhasználóbarát elrendezés, illetve a felhasználói élmény biztosítása. Olyan WordPress alapú és egyéb webshopokat, vállalati portálokat tervezünk, amelyek vizuálisan és funkcionalitásban egyaránt kiszolgálják a felhasználókat, ezzel segítve vállalatok online jelenlétének sikerességét. Munkamorálunk szerint egy website mutatós, logikus, forradalmi, átlátható és lakonikus egyaránt.

Webdesign referenciák

Webáruház

A WordPress portálmotor alapokon nyugvó webáruházak sikere a professzionális felépítésben, és könnyű, átlátható elrendezésben rejlik. A felhasználóbarát funkciók végtelenségig kombinálható gazdag színtárát, esztétikus és átlátható designnal támogatjuk meg. Az átadott webshopok admin felülettel rendelkeznek, amely használatával az adott portál minden tartalmi és vizuális eleme szerkeszthető.

Webáruház referenciák

Kiadvány

Professzionális és kreatív szórólapok, programfüzetek, leporellok, brossúrák, magazinok és egyéb kiadványok tervezése. Tervezés során nagy hangsúlyt fektetve a részletekre, a képi elemek és a tipográfia harmonikusan történő ötvözésére, illetve a nyomdaiparban rejlő számos lehetőség alkalmazásával.

Kiadvány referenciák

Csomagolás

Az üzletekben sorakozó termékeknél nem elég, ha az jó minőségű, ha nem fogadja bizalmába a vásárló és nem kelti fel az érdeklődését. Mindennél többet számít egy termék kapcsán az első benyomás, ha szinte leugrik a polcról és a potenciális vásárló kiemeli azt a többi konkurens brand termékei közül. A cél az, hogy ne tucatcsomagolásokat, jóval inkább értéket, minőséget képviselő külső jegyeket tervezzünk. Ez kizárólag szép, átgondolt, lényegretörő és funkcionális design-nal érhető el.

Csomagolás referenciák

Textil

A sport- és streetwear brand-ekhez hasonlóan, az akár utcai viselet gyanánt hordható marketing célokat szolgáló ruhadarabok és kiegészítők nagyszerű felületet képeznek bármilyen reklámozni kívánt szolgáltatás vagy termék számára. Az emberek szivesen hordják a pólókat, pulóvereket és sapkákat, ha azonosulni tudnak az adott grafikai nyomattal, így akarva-akaratlanul rengetegen látják azokat az utcákon és rendezvényeken, ezzel segítve marketing-kommunikációnk folyamatos jelenlétét és annak célba juttatását. Ezen túl egy ízlésesen megtervezett ruhadarab kiváló emléktárgyként szolgálhat egy esemény kapcsán az oda látogatók számára, amely pozitív megítélést eredményez a vállalat kapcsán.

Textil referenciák

Arculattervezés

Egy vállalat logója és arculata az a tényező, amivel elsőként találkoznak az emberek. Ez alapján azonosíanak be, vagy ítélnek meg egy céget. Egy jó arculat megjegyezhető, egyedi, kifejező, tükrözi az adott vállalkozást, továbbá minőséget és megbízhatóságot sugall. Kifejezi egy vállalat egyéniségét, a cég gondokodásmódját és az általa nyújtott szolgáltatásokat. Az arculat döntő ok lehet két konkurens brand megválasztása között, hiszen ez a márkaépítés egyik fő alkotóeleme.

Arculattervezés referenciák
Social